Benvinguts al desastre, nou EP d’Adrià Puntí

23.01.2015

Aquest 2015 Adrià Puntí publicarà nou treball, però mentrestant el compositor de Salt presenta l’EP ‘Benvinguts al desastre’, una aproximació intimista i amb ressons blues i folk que consta de 4 cançons enregistrades en directe en concerts realitzats l’any 2014. El proper dia 30 de gener, Puntí actuarà al Barnasants.

Adrià Puntí | ©Víctor Parreño

Adrià Puntí | ©Víctor Parreño

Després de publicar el llibre Incompletament Puntí (2013), d’haver editat el DVD Un cor emigrant, enregistrat a l’Auditori de Girona el mes de gener del 2014, Puntí avança algunes de les peces que formaran part del seu nou treball ‘La clau de girar el taller’, que veurà la llum aquest any. Puntí viu un moment dolç: la bona acollida del documental sobre la seva música al festival In-Èdit i les seves actuacions al Palau de la Música i a la sala Barts (Grec 2014) reconeixen el seu estil original i la seva música plena de clarobscurs.

L’EP, que porta per títol Benvinguts al desastreconté dos temes inèdits (“Esperit” i “La prova del nou”) i una nova versió de “Cor agre” (titulada ara, “Cor molt agre”) enregistrades en directe el primer de novembre del 2014 al Teatre Principal de Badalona, juntament amb la nadala “No és broma” que Puntí va compondre per a la compilació ‘Altres cançons de Nadal 5’ (2013, M. Global).

 

Puntí actuarà el dia 30 de gener al Barnasants al Teatre Joventut de l’Hospitalet, on presentarà algunes cançons noves del seu futur disc La clau del girar el taller, acompanyat de la formació Band Bang Bang (Lluís Costa a la guitarra elèctrica, Pedrito Martínez al baix i Daniel Pujol a la bateria i percussió).