Barcelona, nit d’hivern: la nit més esperada

30.10.2015

Torna la nit més esperada. Arriba Barcelona, nit d’hivern, la segona part del fenomen Barcelona nit d’estiu. La pel·lícula, dirigida per Dani de la Orden i i escrita per Eduard Sola, Eric Navarro i Daniel González, compta amb un repartiment de luxe: Àlex Monner, Berto Romero, Montserrat Carulla, Asunción Balaguer, Alberto San Juan, Vicky Luengo, David Guapo, Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Alexandra Jiménez, Àlex Maruny i Aina Clotet entre altres.

Abans de que arribi a les sales, la pel·lícula es presentarà de manera exclusiva al Tour de Tardor per diverses ciutats durant el mes de novembre: al Most Festival de Vilafranca del Penedès el dia 5, a Terrassa el dia 10, a Palma de Mallorca el 13, el 17 a Lleida, el 19 a Tarragona, el 26 a Girona i el 3 de Desembre a Madrid.

Barcelona, nit d’hivern és una producció de PlayTime Movies, Sábado Películas, El Terrat i Filmin una producció associada amb TV3, la participació de TVE i Canal Plus i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Bodegas Torres, Estrella Damm i El Periódico.