Barcelona com a Smart City

31.10.2018

La Smart City Week, del 5 a l’11 de novembre, convertirà els barris de la ciutat en espais oberts al diàleg, la reflexió i l’aprenentatge amb l’objectiu de debatre sobre els reptes, els límits i les oportunitats que ens ofereixen les smart cities o ciutats intel·ligents. El programa inclou més de cinquanta activitats repartides pels deu districtes de la ciutat, entre les quals destaquen conferències, debats, itineraris, visites guiades i tallers per a tota la família.

Aquesta setmana té com a objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats, de manera que els continguts de l’Smart City Expo World Congress tinguin un retorn social positiu per a la ciutadania. El programa de la Smart City Week s’estructurarà al voltant de quatre eixos fonamentals que representen la relació de la ciutadania amb els elements del seu entorn: la casa, el barri, la ciutat i el món. La temàtica de cada eix servirà de fil conductor per debatre sobre les aplicacions de la tecnologia en àmbits com l’habitatge, la mobilitat o el comerç.

L’acte d’obertura d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el proper dia 5 de novembre a la tarda, es durà a terme a Ca l’Alier, el nou centre d’innovació urbana de Barcelona, i que durant aquesta setmana oferirà una part important de les activitats de la Smart City Week.

Podeu consultar-ne tot el programa aquí.