Balls per canviar el món

18.09.2015

Càsting de balls per canviar el món ha estat el projecte guanyador del Premi Puig-Porret 2015, dotat amb 10.000 euros. Han recollit el guardó al Teatre Atlàntida Miguel Ángel Blanca i Blanca Cusí.

Joan Colomo participa en el projecte 'Balls per canviar el món'

Joan Colomo participa en el projecte ‘Balls per canviar el món’

Ahir es va fer públic, en el marc del concert inaugural de la 27a edició del Mercat de Música Viva de Vic, el premi Puig-Porret 2015, dotat amb 10.000 euros. Se l’ha endut Càsting de balls per canviar el món. Musical de Pop Ciència Ficció Participatiu, dirigit per Miguel Angel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo. L’espectacle s’estrenarà en el marc del Mercat de Música Viva de Vic 2016.

El jurat del Premi Puig-Porret ha valorat un projecte sorprenent i participatiu, amb esperit lúdic i sentit de l’humor. Es tracta d’un espectacle que, partint dels èxits de la ràdio fòrmula i relacionant-los amb esdeveniments de la història contemporània, proposa una posada en escena formalment arriscada. Els membres del jurat també han valorat la diversitat d’espais i esdeveniments en els quals pot ser programat (festivals, festes majors, sales de concerts, auditoris…) i l’ambició d’arribar a tot tipus de públic.

Joan Colomo, Edu Pou, Sara Fontán, Bruna Cusí i Miguel Angel Blanca, amb una llarga trajectòria en el món de la música i l’art, tornen a treballar junts en aquest espectacle multidisciplinar després de dur a terme Després de la Generació Feliç, el live cinema que reflexionava sobre la cançó popular infantil i les pel·lícules familiars, estrenat a l’Xcèntric del CCCB de Barcelona i amb una gira de més de vint dates per tot el país durant 2014.

Ha lliurat el premi Anna Maria Carbonell, presidenta de la Fundació Puig-Porret. Han assistit a l’acte de lliurament Anna Erra, alcaldessa de Vic; Benjamí Dòniga, regidor de Fires i Mercats i 4rt Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vic; Juanjo Puigcorbé, delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; Àngels Blasco, directora dels serveis territorials a la Catalunya Central i Albert Bardolet, Director de l’Àrea de Música de l’ICEC al Departament de Cultura.