Atònit Sonor, Off del Mercat de Vic

14.09.2012

 

El grup Nult

Atònit Sonor aplegarà aquesta nit en un mateix escenari a la Plaça Gaudí de Vic els grups Nult, Balago i Boreals, que actuaran armats de projeccions i sons electrònics, entre les nou del vespre i les dotze de la nit.

L’Atònit Sonor neix d’una colla d’amics que, aprofitant les possibilitats que ofereixen les dates i les propostes del Mercat de Música Viva de Vic, com poden haver fet el Festival Hoteler, l’Il·legal Fest, i d’altres, volien organitzar una activitat paral·lela que permetés donar veu a propostes que els semblaven interessants. “La idea era portar a diferents bandes que compartissin certs aspectes en les seves propostes estètiques i sonores”, explica Pere Dot, un delsorganitzadors d’aquest concert juntament amb Arnau Ricart, Arnau Musach, Kike Medina, Adrià Ballús i Marcel Ballestar. 

Segons Pere Dot, “la Plaça Gaudí, situada al casc antic de Vic, ofereix una intimitat ideal per a aquests grups, que ofereixen propostes en una línia post-rock i alhora experimental, per dir-ho a grosso modo, i són capaços de generar una atmosfera plena d’imatges suggerents”.

 

Balago actua aquesta nit a l'Atònit Sonor