Art de fissura

8.05.2018

Vols participar en un festival d’art al carrer? L’Ajuntament de Palafolls promou per cinquè any consecutiu l’organització de la mostra d’art multidisciplinar FiSSures, al carrer i als espais públics. Enguany tindrà lloc el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol.

Festival Fisures 2016

FiSSures aposta de nou pel compromís amb artistes professionals i col·lectius emergents recolzant projectes d’art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés col·lectiu. El caràcter del festival és plural, combina l’exposició i la presentació d’una varietat estilística àmplia. És un espai de creació i reflexió, on tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art. Els artistes i companyies interessades poden fer arribar la seva proposta mitjançant un formulari online fins al 27 de maig.

Les categories artístiques que s’hi poden presentar són: categoria arts visuals, instal·lacions audiovisuals, intervencions/accions a l’espai públic, performances; categoria arts escèniques de petit format i de creació pròpia, teatre, clown, cabaret, monòlegs, accions poètiques i titelles; instal·lacions als carrers i places del centre, art efímer; arts musicals de creació pròpia, música de creació pròpia íntima, acústica o fusió musical; arts d’expressió del cos i dansa, dansa vertical, expressió corporal, dansa contemporània, etc.

Aquest any FiSSures busca repetir les sinergies aconseguides en edicions passades amb els seus ciutadans i visitants i fomentar el consum de la cultura des de la proximitat. Palafolls vol que el ciutadà s’apropi a l’art directament. També consolidar-se en el panorama artístic multidisciplinar de l’àmbit català, estatal i europeu. La programació es planteja crear un entorn propici per al públic més familiar, però sense perdre la qualitat reflexiva.

Podeu consultar tota les bases aquí.