Arriba la 19a edició del Voll-Damm Festival Jazz Vic

9.04.2017

Els amants del Jazz, el risc i la improvisació estan d’enhorabona. Durant dues setmanes, Vic deixarà de ser la capital d’Osona per convertir-se en la capital del Jazz. El Voll-Damm Festival ha presentat la 19a edició, que tindrà lloc del 4 al 14 de maig.

Elias Stemeseder

Elias Stemeseder

Una quinzena de propostes basades en les noves tendències del jazz i la música improvisada es donaran la mà per oferir concerts i activitats de qualitat artística. La Jazz Cava serà el punt de trobada pels apassionats de la música experimental en la descoberta de noves sonoritats.

Aquesta edició ofereix un equilibri rítmic entre artistes de renom internacional i un planter de les noves generacions de músics, acabats de sortir del forn. Una aventura musical per qui es vulgui acostar a aquest estil i una cita obligada per a tots els acòlits de Nova Orleans.

Tots els esforços d’aquesta nova edició han permès que més de la meitat de les activitats siguin gratuïtes. La resta tindran un preu que va des dels 5 als 25 euros. Dins aquest ventall trobem des d’Agustí Fernández Liquid Quintet i Arve Henriksen, fins a Elias Stemeseder, Biliana Voutchkova i Vasco Trilla, Underpool 5 i Astrio, entre d’altres.

Tots ells es repartiran, principalment, entre La Jazz Cava i l’Escenari Voll-Damm a la Plaça del Carbó, d’accés gratuït. Si t’interessa poder gaudir d’aquest viatge de sensacions, a continuació t’oferim les dades principals perquè et puguis organitzar l’agenda.

Vols anar-hi? T’ajudem a organitzar-te l’agenda

Has de saber que la 19a edició del Voll-Damm Festival Jazz Vic està format per 9 dies de festival. Comença el dijous 4 de maig, i finalitza el diumenge 14. Hi haurà un total de 14 concerts, amb artistes de renom internacional i joves promeses.

S’ha buscat oferir un equilibri entre aquells que volen conèixer aquest gènere i els seus seguidors més aguerrits. En conseqüència, els concerts es divideixen entre la Jazz Cava i l’Escenari Voll-Damm, gratuït, a la Plaça del Carbó.

A més, el dimarts dia 2 es fa una projecció de cinema de ‘Born to Blue’. Aquest CineClub tindrà lloc a l’Espai de Teatre i Cinema (Passeig de la Generalitat, 46). La resta d’actes complementaris estan formats per el Matí de les Escoles de Música, on els joves músics podran mostrar la seva capacitat, i l’Exposició de Fotografies a la Biblioteca Joan Triadú.

Cal recordar que més del 60% dels actes són gratuïts, i la resta tenen un preu entre els 5 i els 25 euros. Ja es poden comprar les entrades a www.festivaljazzvic.cat i La Jazz Cava.

L’ordre d’actuació serà el següent: Elias Stemedeser, Agustí Fernández Liquid Quintet, STA feat Tom Chant, Bibiana Voutchkova-Vasco Trilla, Diego Armando DJ, Natsuko Sugao Group, Matí de les Escoles de Música, Conert D.O.: The Live Remixers feat. Bob Marley, UnderPool 5, Halfinger Electric Lab, Arve Henriksen, Miguelito Superstar DJ, Big Band EMVIC, i Astrio.

L’edició d’aquest any ofereix un esdeveniment de Jazz experimental, de noves tendències i improvisació.

Podeu consultar tota la programació al web del  Voll-Damm Festival Jazz Vic.