Arrenca el cicle de poesia ‘Versos Lliures’ a Granollers

15.03.2012

El cicle de poesia ‘Versos Lliures’ arrencarà aquest proper divendres a Granollers, de la mà del Casal Popular l’Esquerda. Hi ha programats diferents recitals a la capital de la comarca del Vallès Oriental, que s’aniran fent fins el dia 14 d’abril. Els organitzadors d’aquest cicle poètic , enguany, han buscat finançament a través del micromecenatge, a la pàgina web Verkami, i ja han reunit més de 600 euros.

El primer dels recitals tindrà lloc aquest proper divendres al Centre Cultural Sant Francesc de Granollers. A les set de la tarda es presentarà el poemari ‘Màscares i reclams. 20 dones poetes interpreten Montserrat Abelló’ amb la participació de Mireia Calafell, Meritxell Cucurella-Jorba, Sònia Moya i Blanca-Llum Vidal i amb la presència de Montserrat Abelló i Vinyet Panyella.

Montserrat AbellóEl cicle continuarà el 22 de març amb la presentació de l’exposició ‘Poesia Visual’ de l’artista Toni Prat i un recital poètic a càrrec dels poetes Albert FornsSilvie Rothkovic.

Eduard Escoffet i Martí Sales recitaran el 29 de març i el 12 d’abril serà el torn de Jaume Pons Alorda i Mireia Vidal-Conte.

El 19 d’abril tindrà lloc el torneig poètic ‘Vallès vs. Vallès’ que enfrontarà rapsodes de l’Oriental i el Vallès Occidental al Casal Popular l’Esquerda. A l’equip occidental hi participaran Roc Casagran, Xavier Grimau i Josep-Ramon Bach, mentre que a les files de l’equip oriental hi combatran Joan Gener Barbany, Esteve Plantada i Santi Montagud.

Finalment, la cloenda del cicle es celebrarà amb l’actuació de Josep Pedrals que presentarà ‘El romanço d’Anna Tirant’. Podeu consultar la programació completa del cicle ‘Versos Lliuresaquí. Els recitals són gratuïts però qui vulgui encara pot fer la seva aportació a través de Verkami, a la campanya de micromecenatge del cicle ‘Versos Lliures’ d’enguany.

Etiquetes: