Anonymous 4 obre la nova edició de Sonograma Magazine

30.10.2014

Aquesta setmana la revista digital Sonograma Magazine ha publicat una nova edició de la revista, la que fa 24. Aquest nou número s’obre amb una peça de luxe: Maria Ivanova hi entrevista el grup Anonymous 4. Quatre dones es van reunir per a una sessió de lectura de la música, una tarda a la primavera de 1986; volien sentir com sonaria el cant medieval i la polifonia cantades per quatre veus femenines. Trenta anys més tard, Anonymous 4 ha actuat per al públic de tot el món i han aconseguit el reconeixement internacional.

Anonymous 4 obren la nova edició de Sonograma Magazine

Anonymous 4 obren la nova edició de Sonograma Magazine

A la secció de “Composició actual”, hi trobareu els articles de Rafel Argullol i el compositor Jonathan Harvey (1939-2012), que parlen de la música del compositor Benet Casablancas.

Una altra novetat important és que Sonograma enceta una nova secció de pedagogia, coordinada pels professors Ignasi Gómez, de l’ESMUC i Oriol Ferré, de Sonograma Magazine, fruit d’un conveni de col·laboració entre l’ESMUC i Sonograma Magazine, que consistirà en publicar una selecció d’articles dels treballs finals del alumnes de l’ESMUC.

També s’enceta la nova secció “Entre lletres”, a càrrec de Joan Santanach, professor de la Universitat de Barcelona i coordinador de l’Editorial Barcino. Podrem seguir aquesta secció de forma periòdica. I com sempre, hi trobareu les fantàstiques col·laboracions de Jordi Badiella, Neil Manel Frau-Cortés, Eloïsa Matheu.

Podeu accedir a Sonograma Magazine fent clic aquí.