Anna Bolena a Sarrià

28.12.2015

Els Amics de l’Òpera de Sarrià presenten una nova producció després de l’èxit d’El Màgic Elixir, dins del cicle Òpera Exprés. És una adaptació d’Anna Bolena que es presentarà dimecres 30 a les 20h del vespre al Teatre de Sarrià.

Teatre de Sarrià

Després del gran èxit de l’Òpera Familiar El Màgic Elixir, els Amics de l’Òpera de Sarrià presenten la segona audició de la temporada, en el marc del cicle Òpera Exprés. Es tracta d’Anna Bolena, de G. Donizetti, que es representarà dimecres 30 a les 20h del vespre al Teatre de Sarrià. És una producció en versió concert que selecciona els moments més emotius de l’òpera de Donizetti.

El cast està conformat per Tina Gorina (Anna Bolena), Laura Vila (Giovanna Seymour), Boni Carrillo (Enrico VIII), Marc Sala (Lord Percy), Carles Pachon (Rochefort), Patrik Tapiol (Hervey), amb el pianista Stanislav Angelov i amb la presentació/narració de Maria Bañeras.

Aquesta òpera no forma part de l’abonament i costa 15€, però té un preu especial per a socis: 12€. El 50% dels beneficis seran destinats a ajudar a millorar l’equipament tècnic del Teatre de Sarrià.

Si voleu fer la compra online, podeu clicar aquí.