Amazon ja fa proves clandestines amb drons al Canadà

1.04.2015

Recentment des de l’Administració Federal d’Aviació (FAA) s’ha restringit la utilització dels drons comercials a l’aire lliure. A Amazon no s’ho han pres gaire bé i han mostrat la seva frustració començant a experimentar amb drons fora dels Estats Units. El seu camp de proves actualment se situa a La Columbia Britànica (Canadà), a uns 600 m de la frontera americana.

Un dels drones d'Amazon | Foto: © Amazon

Un dels drones d’Amazon | Foto: © Amazon

Han pensat que l’espai aeri dels drones sigui entre els 60 m i els 150 m, una zona neutral entre els edificis i l’àrea per on volen els avions i els helicòpters. The Guardian, que van anar a visitar el camp de proves, ha declarat que els drons viatjaran a uns 80 km/h i pesaran menys de 24 kg, amb una càrrega màxima de 2 kg. L’equip de recerca està format per experts en aeronàutica, programadors, un exastronauta de la NASA i un exenginyer d’avions Boeing 787.

Durant el mes de desembre, Paul Maisener, vicepresident encarregat en política mundial a Amazon, va escriure a la FAA avisant de les seves operacions fora del país i lamentant que haguessin de realitzar la seva investigació a l’estranger.

Etiquetes: