Albert Pla, amenaçat de mort

11.02.2014

Les declaracions antiespanyolistes d’Albert Pla encara porten cua i aquí i allà surten a la superfície reaccions viscerals, com aquest grafit ominós pintat a la persiana d’un garatge que el mateix Albert Pla ha documentat des del seu compte de Twitter.

 

 

Albert Pla va haver de suspendre fa poc un concert que tenia programat al Círculo de Bellas Artes de Madrid per un problema de cor. Un cop recuperat, tornava a la càrrega amb el seu humor insubornable en una piulada a Twitter on deia: “Bueno pues que ya estoy fenomenal, gracias a todos. Cuidado con las enfermedades coronarias, son típicas de los antimonárquicos. Como pensar mucho en las infantas que produce infantos de corazón”.

A nosaltres també ens produeix ‘infantos de corazón’ veure amenaces com aquestes, però el cantant s’ho ha pres amb una gran esportivitat ortogràfica: “Si mi apellido llevara tilde sería una tilde abierta. Pero no lleva así q me doy por vivo”. Certament, l’accent sobre el seu cognom és com una d’aquelles bales que et passa fregant els cabells.