Agafa el micro!

16.08.2015

Teniu aquella cançó que tant us agrada ficada al cap i no us la podeu treure? Agafeu el micro i canteu sense por amb el nou repte que ha llançat la Direcció General de Política Lingüística, juntament amb el Grup Enderrock, que ha produït els videoclips inèdits de les cançons i les recreacions de les músiques originals.

"Al mar" dels Manel és una de les cançons per cantar amb aquesta iniciativa

“Al mar” dels Manel és una de les cançons per cantar amb aquesta iniciativa

Es tracta de la primera edició d’Agafa el micro.cat, una iniciativa per a l’estiu, que inclou un repertori de cançons per cantar en català. L’objectiu, doncs, com sempre, és ampliar l’horitzó d’ús del català i ampliar l’oferta de continguts en la nostra llengua en l’espai de l’oci i el lleure. Des del 31 de juliol, podeu trobar disponibles en línia els primers 12 videoclips al web de Llengua catalana. Ben aviat s’hi afegiran 8 videoclips més.

Les cançons amb què s’han realitzat els videoclips són temes catalans de gran èxit, com “Corro sota la pluja”, “Corren”, “Vull estar amb tu”, “Festa Major”, “Llença’t”, “Al mar”, “No tinc temps”, “Qui n’ha begut”, “La Rambla”, “L’Empordà”, “Temps de rellotge” i “Quan tot s’enlaira”. S’hi afegiran més cançons, entre les quals destaquen “País petit”, “La flama”, “Qualsevol nit pot sortir el sol” i “Bon dia”.

A continuació podeu veure el videoclip de “Festa Major”, basat en la cançó dels Manel: