A l’estiu, tira’t al Premi Núvol de Contes!

1.06.2017

Torna el Premi Núvol de Contes. Tal com s’ha fet en edicions anteriors, els contes es publicaran al llarg del mes d’agost, perquè tothom pugui llegir les obres participants abans que el jurat entri en la fase final de deliberacions. Però els membres del jurat no seran els únics que deliberaran. Teniu temps per enviar els vostres contes fins al 10 de juliol.

En una primera fase, un comitè de lectura farà una primera selecció per triar els contes que finalment es publicaran. Després els concursants, d’una banda, i un jurat —els membres del qual anirem desvelant a poc a poc—, de l’altra, deliberaran i escolliran els contes finalistes.

Bases del premi Núvol de contes 2017

1. El premi és obert a tothom. Els autors hi poden participar amb un únic conte escrit en català. No cal que sigui un conte inèdit. Pot haver estat publicat en un blog o en una revista o llibre. Absteniu-vos si el conte ja ha estat premiat en algun altre certamen.

2. Els contes han de tenir una extensió màxima de 3.600 caràcters amb espais i s’han d’enviar en un document word adjunt a l’adreça contes@nuvol.com amb una foto apaïsada de l’autor en primer pla i un telèfon de contacte de l’autor. També cal fer constar, si és el cas, el compte de Twitter, Facebook i el blog de l’autor. Com que el premi és lliure i obert a tothom, no es pot utilitzar pseudònim, sinó que cal fer-hi constar el nom real del participant.

3. Un comitè de lectura format per membres de la redacció de Núvol farà la selecció dels contes que finalment es publicaran. Els participants que no vegin el seu conte publicat tindran l’opció de votar els tres contes que els hagin agradat més. Les dates de votació es publicaran properament.

4. Els autors publicats es comprometen a votar els tres contes que els hagin agradat més. Ho faran enviant un correu a contes@nuvol.com on deixin paleses les seves tres preferències. Ningú no podrà votar el seu propi conte. Els autors que no ens facin arribar la seva votació quedaran fora de concurs.

5. Els autors que ja van guanyar algun premi en l’edició anterior queden exclosos d’aquesta convocatòria, però són convidats a formar part de les votacions.

6. Els set contes més votats passaran a la final i seran sotmesos a la deliberació d’un jurat qualificat, que descobrirem ben aviat. El jurat tindrà la potestat de rescatar tres contes que no hagin estat recollits per la votació popular. Hi haurà, per tant, deu contes finalistes.

7. Dotació. Hi haurà un premi per als tres primers contes més votats: el guanyador obtindrà un curs de 25 hores presencial de novel·la, conte o escriptura creativa i una llibreta d’exercici del Laboratori de Lletres, mentre que els altres dos finalistes obtindran un curs de tres hores “Imagina i escriu” del mateix Laboratori de Lletres.

8. El termini de presentació és fins al 10 de juliol del 2017. Els contes es llegiran i valoraran per ordre d’arribada. Núvol no es compromet a publicar tots els contes rebuts sinó una selecció, que es farà des del mateix consell de redacció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Hola! Quin és el termini per a la presentació de contes al Premi Núvol? Comença o acaba el 30 de juny?
    Gràcies,