125 biblioteques van participar a la Revetlla de Sant Jordi

28.05.2013

La primera Revetlla de Sant Jordi va aconseguir ser tot un èxit participatiu, 125 biblioteques van sumar-se a la celebració. Activitats per a nens, converses amb els autors, conferències, lectures conjuntes, conta-contes, música, tallers diversos, coca de revetlla i cava per a tothom van acabar d’arrodonir una festa que anunciava amb il·lusió la diada de l’endemà: la festivitat de Sant Jordi.

 

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

Va ser un 22 d’abril ple d’emocions i aventures literàries. Les biblioteques es van vestir de gala i van celebrar -anticipadament- la diada de Sant Jordi amb una Revetlla carregada de propostes i converses al voltant de la literatura. Aquesta primera Revetlla de Sant Jordi va oferir un aperitiu cultural de la festivitat literària de l’endemà, celebrant el plaer de la lectura i la diversitat de les biblioteques.

125 biblioteques van participar en aquesta iniciativa impulsada pel Departament de Cultura. I en els propers anys les activitats, propostes i biblioteques implicades faran créixer l’emoció lectora, la divulgació de les lletres, l’amor per la literatura i absorció de la cultura entesa com una festa.

Aquí podeu veure un vídeo que resumeix algunes de les iniciatives que van tenir lloc en la Revetlla de Sant Jordi.