Verema cultural al Penedès

Aquest setembre, torna La Verema del Cava per desvelar-nos els secrets de l'elaboració del cava.

Aquest setembre, torna La Verema del Cava per desvelar-nos els secrets de l’elaboració del cava. Per segon any consecutiu, els caps de setmana de setembre diversos cellers del Penedès obriran les seves portes i ens convidaran a fer veremar la cultura.

Dotze selectes cellers pendesencs s’uniran aquest setembre per oferir-nos vivències i sensacions d’allò més diverses i originals. Cada dissabte i diumenge del mes de setembre, la segona edició de La Verema del Cava (organitzada per l’Institut del Cava) s’expandirà pel Penedès. Reconeguts cellers de la talla d’Agustí Torelló Mata, Codorníu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau obriran les seves portes als amants del cava, als curiosos i a tots aquells qui tinguin ganes de gaudir de noves experiències.

12 cellers i 12 experiències úniques envoltats de vinyes. Els visitants podran escollir entre diverses experiències per sentir i viure de prop el món del cava però també conèixer de primera mà el seu entorn. La Verema del Cava aposta per oferir experiències aptes per a tots els públic, per aquest motiu ofereix una gran varietat d’activitats per al públic familiar. Tot i així, ofereix també activitats per a parelles i grups d’amics.

La Verema del Cava  obrirà les portes a tot tipus de públic i a tot tipus d’experiències, a més a més de les tradicionals cates i tasts de cava o les visites als cellers i les vinyes. L’institut del Cava ens convida a premsar la nostra imaginació i veremant entre una dotzena d’experiències d’allò més singulars: des d’un safari fotogràfic al cor del Penedès, una sortida amb bicicletes per les vinyes, una trepitjada de raïms, esmorzars de pagès, observació de la fauna que habita el territori, viatges amb carruatges i cavalls per entendre com era la verema dels nostres avis, un recorregut per les vinyes en plena posta de sol o un sopar entre ceps contemplant les estrelles.

A més a més, diversos restaurants de la comarca oferiran els Menús de La Verema del Cava, un maridatge gastronòmic, i varies Masies del Penedès oferiran allotjaments singulars a plena natura. La Verema del Cava, més enllà de ser merament una experiència enoturística, és un projecte que implica l’entorn sociocultural de la comarca i que acull diversos cellers, restaurants i allotjaments de la zona, apostant així pels productes de proximitat. L’any passat, en la seva primera edició, La Verema del Cava va ser guardonada amb el Premi al Millor Projecte Interempresarial.

Podeu consultar el programa de les activitats de La Verema del Cava clicant aquí

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació