El Liceu, a la Rambla per Sant Jordi

Durant la jornada, comptarem amb la primícia del nou llibre del periodista Jaume Radigales, Una tarda a l’òpera, que es presentarà en directe en un programa especial de Catalunya Música que s’emetrà de 12 a 13h des del Saló dels Miralls.

Demà dijous 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el Gran Teatre del Liceu sortirà per primera vegada al carrer per apropar l’òpera i la cultura als barcelonins. El Teatre ubicarà a Les Rambles una gran parada de sis metres on es vendran llibres relacionats amb l’òpera, la música i la història del Teatre. Durant la jornada, també comptarem amb la primícia del nou llibre del periodista Jaume Radigales, Una tarda a l’òpera, que es presentarà en directe en un programa especial de Catalunya Música que s’emetrà de 12 a 13h des del Saló dels Miralls.

Gran Teatre del Liceu

El Liceu promou, amb aquesta nova iniciativa, el fàcil accés a la cultura operística tant als visitants com als curiosos que s’aproximin a aquesta parada ubicada davant de la façana històrica del Teatre. Des de primera hora del matí es vendran els llibres editats pel Liceu i les darreres novetats editorials relacionades amb el món de l’òpera i la lírica, així com entrades per als espectacles, programes de mà –de la present temporada i anteriors-, el llibre de la temporada 2014/15, i l’edició especial de Sant Jordi de la Liceu Box.  Els llibres La Música de la Memoria del director d’orquestra Xavier GüellEl Círculo del Liceo: Historia, Arte y Cultura de Francesc Fontbona seran dos dels títols destacats de la jornada que es podran adquirir a la parada del Teatre. 

Catalunya Música també serà protagonista en aquesta especial diada, l’emissora s’instal·larà al Saló dels Miralls per oferir en directe un programa especial conduït per Pere Andreu Jariod i on Jaume Radigales presentarà el seu nou llibre Una tarda a l’òpera, editat per l’Editorial Huygens i que ha comptat amb la col·laboració del Gran Teatre. El programa, que tindrà una hora de durada, també comptarà amb la participació, entre d’altres, el director musical del Liceu, Josep Pons. A la tarda, de 18h a 19h, Radigales firmarà exemplars del seu nou llibre a la parada del Liceu.

El llibre Una tarda a l’òpera, que manté el títol del programa de ràdio que des de fa tretze anys presenta Jaume Radigales, és una guia operística adreçada tant als erudits com als qui es volen iniciar en el gènere. Coincidint amb la commemoració dels 15 anys de reobertura del Gran Teatre del Liceu, Huygens Editorial –que inicia amb aquest títol la col·lecció de música “La Sonata de Vinteuil” presenta aquesta proposta que ordena cronològicament i per temàtica fins a dos-cents vint-i-cinc títols des del segle XVII fins al segle XX.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació