TRAM amplia les places per participar al concurs de relats

Llucia Ramis, Tina Vallès, Jordi Nopca, Martín Piñol i Najat El Hachmi han escrit l’inici d’un relat que altres escriptors poden acabar. La inscripció de participants ha desbordat les expectatives i TRAM ha hagut d'ampliar les places per poder acollir més sol·licitants. Us hi podeu inscriure fins al 5 de març.

S’han ampliat les places per participar al concurs de relats organitzat per TRAM i l’ATM en col·laboració amb Quatre ratlles, una startup especialitzada en concursos de relats en equip. Llucia Ramis, Tina Vallès, Jordi Nopca, Martín Piñol i Najat El Hachmi han escrit l’inici d’un relat que altres escriptors poden acabar. La inscripció de participants ha desbordat les expectatives i ara TRAM ha decidit obrir 50 noves places per poder acollir més sol·licitants. Per participar-hi només cal inscriure’s al web de TRAM abans del 5 de març. El jurat valorarà la cohesió del relat, l’originalitat, els recursos literaris i el debat cooperatiu, entre d’altres. Afanyeu-vos, que queden poques places.

L’espurna que empeny a escriure pot emergir en qualsevol context i ¿per què, no?, també dins dels transports públics. Ramis, Vallès, Nopca, Piñol i El Hachmi han escrit l’inici d’un d’aquests contes inspirant-se en un viatge en metro o tramvia i diferents participants poden contribuir a donar final al relat. “Sempre he envejat la gent a qui vénen a buscar als aeroports. Tant si els reben familiars i amics com si els espera un xofer amb un cartell, sempre m’han semblat uns privilegiats”, escriu Najat El Hachmi en el seu conte “Qui és la Sra. X?”.

Els contes vénen acompanyats de dibuixos magnífics de la il·lustradora de Monsurós i els premis són interessants: una subscripció durant un mes als continguts complets de la versió digital del diari ARA i una tarjeta T-10, descomptes en els cursos de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès en català, castellà o anglès i una T-Trimestre de regal. Afileu els llapis i afanyeu-vos a participar-hi: les places són limitades!

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació