La festa del Llibre: escalfant motors per Sant Jordi

El TR3SC organitza La Festa del Llibre, una trobada literària “pre Sant Jordi” .

Sant Jordi s’apropa i l’interès per saber quin llibre regalarem o ens autoregalarem va  a més. Esdeveniments previs a la diada ens ajuden a conèixer propostes i ens fan un petit tast de les novetats d’enguany. Aquest dijous 11 d’abril el Club TR3SC organitza La Festa del Llibre, una trobada literària “pre Sant Jordi” que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a partir de les 19h del vespre. Sense llargues cues ni aglomeracions, sense haver de buscar rutes alternatives per arribar a la paradeta que t’ha agradat entre la gentada, la Festa del Llibre ens permetrà conèixer de prop set dels autors que estan destacant aquesta primavera. 

Rafel Nadal arriba a la Festa del Llibre com a guanyador del premi Ramon Llull amb la novel·la El fill de l’italià, que explica l’odissea d’un grup de mariners italians refugiats a Caldes de Malavella als anys 40, i que presentarà durant trobada. També hi serà la Sílvia Soler, per presentar la seva última novel·la, publicada el passat febrer, El fibló, una història molt personal que actualment encapçala la llista de vendes. No hi faltarà tampoc Jordi Cabréguardonat amb el premi Sant Jordi amb la novel·la Digues un desig, considerada pel jurat com “una proposta original i diferent, amb ambició estilística, que proposa una literatura juganera i en la que hi ha humor i ironia”. El dramaturg Marc Artigau,després de publicar obres de teatre reconegudes com Ushuaïa, Un mosquit petit, Vermella o Escuma negra, aquest any s’ha convertit en el guanyador del premi Josep Pla amb La vigília, la seva primera novel·la en solitari per a un públic adult.

Una de les convidades és Marta Orriols, que fa el seu debut com a novel·lista, amb  Aprendre a parlar amb plantes (Periscopi),premi Omnium a la millor novel·la del 2018. Orriols ens serveix una obra dura, de resiliència, on la protagonista ha de superar un doble dol. La Paula ha d’afrontar la mort del Mauro, que unes hores abans de morir l’ha deixat. La filòsofa Marina Garcésque defensa la filosofia com una forma de vida i d’art que neix al carrer i continua sense interrupció als espais íntims i invisibles, presentarà Humanitats en acció: “un lloc on trobar-nos i reflexionar sobre les Humanitats: què està passant i què estem fent”. Per últim, entre els convidats hi trobem Gerard Quintana que, consolidat en el món de la música, ara debuta com a escriptor amb la seva primera novel·la Entre el cel i la terra, obra que l’autor resumeix amb aquestes paraules: “Hi ha molt amor. L’amor és puntal i a mi és el que m’ha fet decidir moltes coses”

Tota la trobada i les converses amb els autors estaran presentades i conduïdes per la periodista i guionista Anna Guitart. Acompanyada per menjar, beguda i moltes altres activitats, la Festa del Llibre se celebrarà el dijous 11 d’abril a partir de les 19h. Els lectors de Núvol podeu comprar l’entrada a 10€ utilitzant el codi de descompte “FESTA 19” aquí. A Núvol sortegem 2 invitacions dobles per assistir a la Fetsa del Llibre. Per participar escriviu a [email protected]

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació