Ramon Llull s’apunta a un curs de català on-line

S'ha creat un perfil i una adreça de contacte de Llull per donar a conèixer la seva figura i la seva obra als alumnes de Parla.cat.

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha creat un perfil i una adreça de contacte de l’escriptor mallorquí per donar a conèixer la seva figura i la seva obra entre els alumnes de Parla.cat. Aquesta iniciativa s’emmarca en el conjunt de propostes i activitats programades amb motiu de l’Any Llull.

Ramon LLull

L’autor de Blanquerna i El llibre de les bèsties podrà participar als fòrums de la plataforma virtual, incentivar la participació de la resta d’inscrits, respondre aportacions i ajudar-los a aprendre una llengua que ell mateix va contribuir a forjar fa 700 anys. Els alumnes de Parla.cat, un centenar de persones d’arreu del món, tindran l’oportunitat d’apropar-se a les idees i als textos d’un dels grans pensadors de l’Edat Mitjana, no només dels territoris de parla catalana, sinó de tot Europa.

Especialistes en l’obra de Llull i en didàctica de la llengua han organitzat una sèrie d’activitats que s’aniran introduint a través dels fòrums de les aules dels cursos de la modalitat lliure, amb una periodicitat mensual. La darrera tindrà lloc al novembre, el mes en què es tancarà oficialment l’Any Llull. Aquestes són les activitats programades a partir de l’abril:

– Un tomb per la Mediterrània – mes d’abril

– Mallorca, molt més que platges – mes de maig

– Més de 250 obres. I sense ordinador! – mes de juny

– Llull, autor o personatge? – mes de juliol

– Llull, poeta: el Llibre d’amic e Amat – mes de setembre

– El Llibre de les bèsties: faules i contes – mes d’octubre

– Diguem adéu a mestre Ramon! – mes de novembre (tancament)

L’espai virtual d’aprenentatge Parla.cat enguany ha superat els 200.000 usuaris registrats. Impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, Parla.cat és un entorn formatiu complet per a l’aprenentatge de la llengua i el coneixement de la cultura catalanes que posa recursos didàctics a l’abast de qualsevol persona d’arreu del món.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació