Speakers' Corner

Francesc Ginabreda

Anquetil ha transcendit en la memòria col·lectiva per una barreja de factors que s'escapen de la seva estricta dimensió ciclista

Jordi Plens

En el rerefons informatiu hi ha, és clar, aquells 4000 efectius que el govern Rajoy va traslladar a fi d’impedir el referèndum

Biel Barnils

Lluís Solà: "El poema apel·la sempre a tot l’home"

Lluís Solà (Vic, 1940) és poeta, dramaturg, traductor i un dels impulsors de la revista de poesia "Reduccions".I aquest és el resultat de més d’una hora de conversa, amb l’excusa de la publicació del seu darrer llibre “La paraula i el món. Assaigs sobre poesia” editat per L’Avenç el 2013.

Josep M. Muñoz

Casimir Martí, la llibertat religiosa

"Encara hi ha massa racionalitat en el món civil, com per aguantar un tipus de religiositat que no tingui un mínim de fonament coherent". En el nostre proper número entrevistem a Casimir Martí, sacerdot i historiador. Us avancem algunes de les seves reflexions.

Redacció L'Avenç

Conversant amb Ramon Folch

Josep M. Muñoz entrevista aquest mes el socioecòleg Ramon Folch. Ha estat consultor en gestió ambiental de la UNESCO, i ha participat en nombrosos projectes de recerca i cooperació tècnica en els camps ambiental i sanitari, sobretot a l’Àfrica i a l’Amèrica Llatina.