Speakers' Corner

Antoniu Llort

Influència del cànnabis en la música negra als EUA a finals del segle XIX i principis del XX

Toni Sala

La concentració de talent concentrada aquest cap de setmana a Sant Feliu era de les que fan època

Martí Farré

Vilafranca i el jazz

Banc Sabadell Vijazz Penedès té com a caps de cartell a Madelaine Peyroux, Arturo O'Farrill amb Antonio Lizana, Monty Alexander i a tota una llegenda de la música afroamericana: Archie Shepp.

Martí Farré

D'Ibèria a la ciutat del Tàmesi

Lluís Vidal va presentar l'estrena d'Iberiana va tenir lloc el passat 24 de maig a L'Auditori de Barcelona, en el marc del festival Ciutat Flamenco, de les Jazz Sesions de L'Auditori i de la celebració del 40è aniversari del Taller de Músics.

Núvol

Les nits d’estiu i jazz tornen a La Pedrera

A partir del divendres 7 de juny fins al 14 de setembre, La Pedrera prepara un cicle de Jazz a l’aire lliure, al terrat de l’edifici, que inclou una visita gratuïta a l’àtic de la balena, a les golfes de la Casa Milà.

Maria d'Oultremont

Més artistes que faran vibrar el Voll-Damm Jazz

Herbie Hancock, Djavan i Wynton Marsalis són alguns dels assistents confirmats a la 51a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona on el pianista i compositor Ludovico Einaudi actuarà a l’Auditori el 7 novembre per presentar el seu nou projecte, Seven Days Walking.

Maria d'Oultremont

Pink Floyd en clau de jazz

L’Auditori convida a David Soler a interpretar en clau de jazz l’obra de Pink Floyd: Dark Side of the Moon. El concert tindrà lloc el proper 26 d’abril a la Sala 3 Tete Montoliu.

Martí Farré

De l'aula a la trinxera

La primera edició del Jazz I Am ha estat sens dubte un èxit, i no només per la presència de gent de tot arreu, fins i tot de latituds força llunyanes

Martí Farré

Debussy flamenc

Sota el títol de Debussy Ibérico, el cicle Revisitings de L'Auditori barceloní va oferir una particular versió de l'obra de Claude Debussy a ritme de flamenc-jazz.

Antoni Colomer

Una estrena i un clàssic

Per a aquells que hem seguit amb interès la carrera de Brad Mehldau ens ha sorprès la proposta liederística que ha portat a L'Auditori acompanyat per Ian Bostridge.