El Festival Acústica de Figueres tanca la seva programació

13.08.2016

L’edició d’enguany de l’Acústica, que tindrà lloc de l’1 al 4 de setembre, ha fet pública les seves darreres incorporacions. Tot sembla apuntar a una temporada molt especial, ja que el festival celebrarà 15 anys de vida. Una cartellera variada, completa i d’una qualitat espectacular. 

Joan Colomo.

Joan Colomo.

 

Joan Colomo, que presentarà en format acústic el seu últim disc, Sistema (BCore, 2016), actuarà el divendres 2 de setembre, a un quart de deu del vespre a la Plaça Josep Pla; l’entrada és gratuïta. Una altra incorporació d’última hora ha estat Xarim Aresté i el seu darrer cd: La Rosada (Bankrobber, 2015). El músic de Flix estarà a les 18:30h, al mateix lloc i el mateix dia que Joan Colomo.

Dolo Beltrán tocarà juntament amb Jordi Busquets, un dels guitarristes més talentosos del territori. Altrament, l’excomponent de Pastora, que no és la primera vegada que passa pel festival, oferirà un concert íntim amb temes de la seva carrera en solitari. Es podran veure el dissabte 3, a les 21:15 i de franc, a la balconada del Teatre Jardí.

Finalment, s’apunten Miqui Puig, que exercirà de discjòquei immortal el divendres 2, i Marion Harper, el dissabte 3. La cantautora, la trajectòria de la qual ha agafat un vertiginós impuls, també ha sigut una sorpresa molt grata. El DJ rosenc, Adrià Giner, conclou el cartell i serà la banda sonora d’una de les novetats d’aquest any, l’Acústica Market, durant els dies 2 i 3 a les sis de la tarda.

Tots aquests artistes se sumen a la primera proposta de cartell, que es va anunciar fa uns mesos i que inclou noms com Kiko Veneno, Macaco, Roger Mas, Adrià Puntí, Sidonie, Aspencat o Oques Grasses. El festival de música pop-rock figuerenc, un referent en la zona gironina, va arribar gairebé als cent mil visitants en l’edició anterior.