Júlia Bacardit

Jesús Mourelo caçava perdius

Fa poques setmanes ens fèiem ressò del cas de Manel Armengol, fotògraf en precarietat. Hi ha altres artistes com Armengol que també tenen l'espasa de Dàmocles sobre el cap, i un d'ells és el pintor Jesús Mourelo.

Josep M. Grau

Josep M. Massip: "Hem associat el llop al dimoni"

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí acaba d'inaugurar l’exposició 'El llop', comissariada pel naturalista Josep Maria Massip. 'El llop' tracta des de vessants científics i socials la incidència històrica que ha tingut la presència del llop a les nostres terres.

Anais Muñoz

Luisa Noriega: “Ens apassiona la bellesa”

Lluïsa Noriega, directora de la prestigiosa revista internacional 'Llei d’art', ens obre les portes del seu món i de l’edició d’una de les revistes d’art més influents a l’actualitat. 'Llei d’art' és una publicació de qualitat que aposta pels valors atemporals com a capdavanters del futur de l’art.

Bernat Puigtobella

Un matí al taller de Jaume Plensa

L'escultor Jaume Plensa (1955) acaba de ser distingit amb el Premi Ciutat de Barcelona a la projecció internacional de la ciutat. Fa uns dies Jaume Plensa va concedir una entrevista a Montserrat Serra i Pere Virgili per a la revista Barcelona Metròpolis. Els vam acompanyar.

Núvol

Sigalit Landau dansa a la sorra

En Bartomeu Marí ens convida a visitar l'exposició de Sigalit Landau a les 10h del matí, abans que obrin les portes de la Capella MACBA. De fet, revisitem l'exposició, que es va inaugurar el novembre i que encara e spodrà veure fins al 15 de febrer en aquest espai tan especial del Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

Maria Coll

Roser Capdevila: “Cada dia és una nova experiència”

No en va, Roser Capdevila sempre serà la mare de Les Tres Bessones més entranyables de casa nostra. L’Anna, l’Helena i la Teresa de la Roser –les reals– s’han fet grans, de fet, fins i tot ja l’han convertit en àvia, però els personatges sempre formaran part de la infància de milions de catalans.

Bernat Puigtobella

Carme Cruañas: "Cal repensar el model galerístic actual"

Carme Cruañas és la impulsora the me & the curiosity, un projecte recent de recolzament a la creació artística que sorgeix en un context de transformació del mercat de l’art. Avui dimecres 23 d'octubre inaugura l'exposició Sustainable Self-destruction, d'Enrique Baeza, al carrer Vilafranca 7, de Barcelona.