Júlia Bacardit

Jesús Mourelo caçava perdius

Fa poques setmanes ens fèiem ressò del cas de Manel Armengol, fotògraf en precarietat. Hi ha altres artistes com Armengol que també tenen l'espasa de Dàmocles sobre el cap, i un d'ells és el pintor Jesús Mourelo.

Josep M. Grau

Josep M. Massip: "Hem associat el llop al dimoni"

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí acaba d'inaugurar l’exposició 'El llop', comissariada pel naturalista Josep Maria Massip. 'El llop' tracta des de vessants científics i socials la incidència històrica que ha tingut la presència del llop a les nostres terres.

Anais Muñoz

Luisa Noriega: “Ens apassiona la bellesa”

Lluïsa Noriega, directora de la prestigiosa revista internacional 'Llei d’art', ens obre les portes del seu món i de l’edició d’una de les revistes d’art més influents a l’actualitat. 'Llei d’art' és una publicació de qualitat que aposta pels valors atemporals com a capdavanters del futur de l’art.

Bernat Puigtobella

Un matí al taller de Jaume Plensa

L'escultor Jaume Plensa (1955) acaba de ser distingit amb el Premi Ciutat de Barcelona a la projecció internacional de la ciutat. Fa uns dies Jaume Plensa va concedir una entrevista a Montserrat Serra i Pere Virgili per a la revista Barcelona Metròpolis. Els vam acompanyar.