Carregant Esdeveniments

UAU! Albums i històries al MACBA

UAU! és una activitat familiar a partir de 5 anys, dins del programa del MACBA En família, on a partir de la provocació del llibre-àlbum s'exploraran en grup relats, imaginaris i espais del museu.

09/04/2024

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

abril 20 @ 11:30 - 12:30

Event Series Event Series (See All)
Gratuït - € 3
UAU! Al MACBA

Escoltar històries és sorprenent i arriscat. No se sap on s’anirà a parar. Al UAU! ho faran poc a poc, per mastegar cada imatge i record, cada pessigolleig, estranyesa i desig; per impulsar a un univers on recórrer un espai concret: el museu!

En Yoshi i la Sherezade, narradors professionals, compartiran àlbums i explicaran contes, tal com ha fet la humanitat al llarg de tots els temps. És una cerimònia, un ritual col·lectiu on es llegirà amb el cos. Així volen desplegar tot un munt de relats possibles.

Aquesta és una proposta exploratòria i afectiva per experimentar mitjançant la narració de contes, els àlbums il·lustrats, el joc, l’ombra, la llum, les cantarelles, la interacció amb el museu i les seves obres.…

UAU! és una espai adreçat a famílies amb menors a partir dels 5 anys i tindrà lloc únicament aquests dies concrets: dissabtes 20 d’abril, 4 i 18 de maig, 1, 15 i 16 (excepcionalment diumenge) de juny. Cada dissabte serà una nova narració.

Serà gratuït els dies 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, i 15 i 16  de juny, dins del marc del festival Món Llibre.

Podeu consultar el calendari i fer la reserva a la web de l’esdeveniment.

Mostra els detalls

Data:
abril 20
Hora:
11:30 - 12:30
Series:
Cost:
Gratuït - € 3
Categories d'Esdeveniment:
, ,
Lloc web:
https://www.macba.cat/ca/exposicions-activitats/activitats/uau-albums-i-histories-al-macba

Organitzador

MACBA
Phone
93 481 33 68
Correu electrònic
exposicions@macba.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

MACBA

Esdeveniments relacionats

Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació