Carregant Esdeveniments

‘Trágedie’ d’Oliver Dubois

18/03/2024

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: ‘Trágedie’ d’Oliver Dubois

març 24 @ 16:00 - 17:00

€25

El divendres 22 de març el coreògraf i ballarí francès Olivier Dubois presentarà al Mercat una nova versió de Tragédie, peça creada el 2012 i que va ser tot un  èxit a la seva estrena al festival d’Avinyó. Amb instruments de percussió gegantins, es representa el gran cicle de la vida amb 18 cossos nus a escena.

Deu anys després de l’estrena, Olivier Dubois ha reescrit aquest poema coreogràfic, Tragédie, una peça vertiginosa i caòtica. Amb instruments de percussió gegantins, es representa el gran cicle de la vida. Es veu la humanitat com un palimpsest, en què s’escriu, s’esborra i es torna a escriure… Els intèrprets de Tragédie —amb catorze dels divuit originals—colpegen el terra, caminen, s’aixequen, s’enfronten els uns als altres, llisquen, s’agenollen, apareixen, desapareixen, es mimetitzen per no bolcar-se… i són testimoni del nostre destí comú. Amb l’estrena al Festival d’Avinyó el 2012 immediatament va esdevenir una peça de manifest, un autèntic monument de la dansa contemporània.

Ja fa més d’una dècada que Olivier Dubois agita l’escena de la dansa contemporània francesa amb algunes de les peces coreogràfiques més radicals que s’han vist fins avui dia. Va ser director del Ballet du Nord entre 2014 i 2017, i la revista Dance Europe el va nomenar un dels vint-i-cinc millors ballarins del món el 2011. Olivier Dubois ha interpretat per a Angelin Preljocaj, Cirque du Soleil, Jan Fabre, Dominique Boivin, Sasha Waltz i molts altres, i ha creat nombroses peces que han rebut diversos reconeixements. Al Mercat l’hem pogut veure recentment en dues ocasions, l’any 2018 amb Auguri i el 2021 amb My body of coming forth by day.

Mostra els detalls

Data:
març 24
Hora:
16:00 - 17:00
Series:
Cost:
€25
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://mercatflors.cat/espectacle/tragedie-new-edit/

Organitzador

Mercat de les Flors

Recinte

Mercat de les Flors
C/ Lleida, 59
Barcelona, Barcelona 08004
+ Mapa de Google
Phone
93 256 26 00
Visualitza el lloc web de Recinte

Esdeveniments relacionats

Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació