Carregant Esdeveniments

“Copiar”, d’Animal Religion, al Mercat de les Flors

En aquesta nova creació, els veritables intèrprets són els propis infants que, amb l’ajuda de la companyia, se sentiran partícips des del primer moment.

05/03/2024

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

març 9 @ 17:00 - 18:00

€12
Animal Religion © Gloria Solsona

En el marc del Festival Dansa Metropolitana, el Mercat de les Flors presenta l’obra “Copiar”, en què Animal Religion convidarà a un grup de nens i nenes del públic a compartir el fet escènic. No serà necessari fer cap preparació ni assaig previ, la idea és donar el màxim protagonisme a l’expressió del moviment espontani i natural de l’infant. En tot moment seran acompanyats per en Quim Giron, creador i acròbata de la companyia, que estarà amb ells sobre l’escenari. Aquests infants, que voluntàriament jugaran amb Animal Religion, aniran transitant per un espectacle emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia, la repetició inherent en els actes de l’ésser humà que juga un important paper en l’evolució de la societat.

Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins dins el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. En els seus dotze anys de carrera ha realitzat 9 espectacles de formats molt diferents, ha rebut encàrrecs del TNC, Mercat de les Flors, laSala, elPetit, Fira Tàrrega, Festival TNT i de l’Auditori de Barcelona i ha rebut diversos premis i reconeixements, a destacar el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l’espectacle Sifonòfor l’any 2016.

L’espectacle tindrà lloc els propers dissabte i diumenge 9 i 10 de març a les 17:00 h. Les entrades estan disponibles en aquesta web. Una hora abans de l’espectacle, s’oferirà un espai d’acollida per a les famílies amb infants amb propostes, literatura i jocs sobre els processos de creació i els universos poètics de l’obra i creadors. Comptarà amb la col·laboració de Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa, i Oriol Corral, escenògraf.

Mostra els detalls

Data:
març 9
Hora:
17:00 - 18:00
Series:
Cost:
€12
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://mercatflors.cat/espectacle/copiar/

Recinte

Mercat de les Flors
C/ Lleida, 59
Barcelona, Barcelona 08004
+ Mapa de Google
Phone
93 256 26 00
Visualitza el lloc web de Recinte

Esdeveniments relacionats

Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació