screenshot-2019-06-28-10-09-55

Núvol Paper 31. Us volem a casa

Publiquem l’entrega número 31 de la revista Núvol que enviem per correu als presos polítics. Els subscriptors de Núvol us la podeu descarregar. Aquest mes obrim amb una il·lustració de portada de Nil Morist. El número inclou un article d’Eugènia Güell titulat El ‘Winnipeg’, bogeries i d’altres realitats, sobre la història dels refugiats republicans que després de la guerra Civil es van exiliar a Xile i van viatjar-hi des de França amb el vaixell Winnipeg, seguint la proposta del poeta xilè Pablo Neruda. Els presos també podran llegir un article de Bernat Puigtobella sobre l’escriptora Jenny Erpenbeck, Premi Llibreter 2019 de literatura en altres llengües. El recull d’aquest mes tanca amb la reflexió Per què els millennials s’estan tornant socialistes? de Joan Burdeus.

Els subscriptors de Núvol podeu descarregar-vos el pdf del plec que enviem als presos fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és l’edició setmanal número 31, però també podeu consultar les anteriors.

Us recordem que també us podeu subscriure a Núvol aquí. El vostre suport serà decisiu per tirar aquest projecte endavant.

Desitgem que aviat els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull Josep Rull.

  • AutorNúvol Paper
  • Any2019
  • Col·leccióBiblioteca del Núvol
  • LlocBarcelona
  • Pàgines8
Descarrega't l'eBook
Per descarregar-se l'ebook cal ser subscriptor
Subscriu-te a Núvol