screenshot-2019-06-28-10-20-04

Núvol Paper 30. Us volem a casa

Publiquem l’entrega número 30 de la revista Núvol que enviem per correu als presos polítics. Els subscriptors de Núvol us la podeu descarregar. Aquest mes obrim amb una il·lustració de portada de Maria Queraltó. El número inclou un article de Ferran Wesselo sobre filosofia, titulat Sloterdijk, repensar-ho tot de nou. Els presos també podran llegir un text de Pau Vidal sobre els 10 calcs més necis del català, i el recull d’aquest mes tanca amb la reflexió Com defugir la sograd’Enric Gomà.

Els subscriptors de Núvol podeu descarregar-vos el pdf del plec que enviem als presos fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és l’edició setmanal número 30, però també podeu consultar les anteriors.

Us recordem que també us podeu subscriure a Núvol aquí. El vostre suport serà decisiu per tirar aquest projecte endavant.

Desitgem que aviat els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull Josep Rull.

  • AutorNúvol Paper
  • Any2019
  • Col·leccióBiblioteca del Núvol
  • LlocBarcelona
  • Pàgines8
Descarrega't l'eBook
Per descarregar-se l'ebook cal ser subscriptor
Subscriu-te a Núvol