revista nuvol paper

Núvol Paper 29. Us volem a casa

Publiquem l’entrega número 29 de la revista Núvol que enviem per correu als presos polítics. Els subscriptors de Núvol us la podeu descarregar. Aquest mes obrim amb una il·lustració de portada de Mazatzin Armenta DazaEl número inclou un article de Matthew Tree titulat El començament d’un cisma lingüístic?, que posa en dubte la reforma dels diacrítics però mirant-s’ho des del punt de vista de l’estranger que aprèn català. Els presos també podran llegir un article de Joan Burdeus sobre la cançó preferida de Donald Trump, i ell recull d’aquest mes tanca amb la reflexió Ni oblit ni perdó? de Bernat Puigtobella.

Com molts de vosaltres ja sabeu, Núvol ha publicat en format paper un primer recull de les entregues que enviem als presos. Es tracta d’una revista amb textos i il·lustracions, de 144 pàgines, que podeu trobar a totes les llibreries. Trobeu la llista de llibreries que venen la revista aquí.

La tria d’articles d’aquesta edició s’ha fet pensant en els presos i les seves circumstàncies. Els subscriptors de Núvol podeu descarregar-vos el pdf del plec que enviem als presos fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és l’edició setmanal número 29, però també podeu consultar les anteriors.

Us recordem que també us podeu subscriure a Núvol aquí. El vostre suport serà decisiu per tirar aquest projecte endavant.

Desitgem que aviat els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull Josep Rull.

  • AutorNúvol Paper
  • Any2019
  • Col·leccióBiblioteca del Núvol
  • LlocBarcelona
  • Pàgines8
Descarrega't l'eBook
Per descarregar-se l'ebook cal ser subscriptor
Subscriu-te a Núvol