Aina Vega i Rofes

Symbiotic Duo: els viatges de Gulliver

Adriana Alcaide i Irantzu Zuasti són el Symbiotic duo, formació que oferirà a Tremp, Sant Llorenç de Morunys i Berga un espectacle familiar que recorre la història de la música a partir de les aventures de Gulliver. Entrevistem Ariana Alcaide per tal que ens expliqui la proposta.

Aina Vega i Rofes

Sara Blanch: “La música és una medicina”

La temporada dels Sopars Lírics al 7 Portes tanquen amb la soprano lleugera Sara Blanch, de 25 anys. La de Darmós cantarà el proper dijous 18 de juny i incorporarà Mozart, Rossini, Delibes i Bernstenin, un repertori que combina la vessant dramàtica i la còmica d’una cantant emergent.

Vern Bueno

Pablo González: "La música té un paper testimonial a l’ensenyament"

Pablo González (Oviedo, 1975) dirigeix l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) des de l’any 2010. El 4 d’octubre passat va arrencar nova temporada a l’Auditori de Barcelona, que tindrà a Strauss, Mahler i els compositors nòrdics com a protagonistes. Serà el darrer curs de González al capdavant de la principal orquestra catalana.

Oriol Saladrigas

Sant Esteve: Cinquanta anys a cada cama

L’Orfeó Català celebra enguany el centenari del seu Concert de Sant Esteve. Com ja és tradicional, Catalunya Música i TV3 el retransmetran en directe, a partir de les 7 del vespre. Oriol Saladrigas ha parlat amb Josep Vila i Casañas, director de l’Orfeó Català, mentre acaba d’agafar bufera.