Ana Prieto Nadal

'Ragazzo' als barris

Un noi de carn i ossos, inconformista, tan encantador com contradictori, pensarós i irreflexiu alhora, molt físic i també encisadorament llunàtic.

Ana Prieto Nadal

Manuel Veiga i la flor del temperament 

Manuel Veiga —fraseig virtuós, mirada encesa, gest precís i commovedor— rescata una porció de la memòria col·lectiva, i denuncia el maltractament infligit, gairebé de manera crònica, a una part de la societat: la més marginada i incompresa.

Elisabeth Massana

Sopa de pollastre a la piscina

Aquestes dues obres no només estan separades per una combinació de metro que ens obliga a peregrinar pel túnel de Passeig de Gràcia, i per les gairebé cinc dècades que separen l'escriptura dels textos.

Ana Prieto Nadal

Elles, les intrèpides

Sis autores de perfils i orígens diversos van escriure, per a l’ocasió, peces d’entre deu i quinze minuts entorn de les múltiples significacions i matisos que pot assumir el terme “coratge” quan es declina en femení.

Melcior Casals

Exigeixo idealisme!

Melcior Casals ha viatjat per Europa i ens envia aquesta crònica sobre les peces que ha vist d'alguns dels creadors que protagonitzen el teatre europeu contemporani.

Patricia Gabancho

Sorpresa Brecht

Aquell Brecht malhumorat i una mica autoritari s’ha esvaït i ens queda un home que mira al seu voltant i no li agrada el que veu.