Sabeu on trobar material didàctic per preparar oposicions?

Si heu de presentar-vos a unes oposicions, la Llibreria de la Diputació us ofereix gran quantitat dels temaris i qüestionaris que s’editen i que us ajudaran a la preparació dels exàmens.

Laura Lázaro Prat

Laura Lázaro Prat

Periodisme cultural

La Llibreria de la Diputació disposa d’una àmplia oferta en material didàctic i qüestionaris especialitzats per preparar oposicions a les diferents administracions i organismes públics locals, autonòmics i estatals. Els llibres, temaris i qüestionaris que ofereix estan endreçats segons els diferents tipus d’oposicions.

Llibreria de la Diputació | © Eva Guillamet, Diputació de Barcelona

Per a les oposicions a l’Administració pública hi ha 129 materials enfocats als que voleu opositar per treballar a les corporacions locals i ajuntaments, a la Diputació de Barcelona, a la Generalitat de Catalunya o a organismes de l’Estat, com a auxiliars administratius, administratius, tècnics mitjans, tècnics especialistes o tècnics superiors.

Per a aquells que teniu vocació i paciència i us voleu dedicar a l’ensenyament com a mestres d’Educació Infantil, Primària o Secundària en centres públics teniu al vostre abast més d’una trentena de publicacions que us ajudaran a aconseguir-ho.

Per als més intrèpids i amb voluntat de servei públic, que voleu accedir als cossos de seguretat com a bomber, policia local, guàrdia urbana, mosso d’esquadra o policia nacional, trobareu una quarantena de títols diferents amb tot el contingut específic necessari.

Si el que us preocupa especialment és la salut dels altres i us voleu preparar per a les oposicions de Sanitat com a metges, infermers, administratius o zeladors, podeu trobar material divers que us facilitarà la preparació a les proves d’accés que es requereixen.

Trobareu també a la Llibreria de la Diputació materials per opositar a Correus, a arxius i biblioteques, a peó i personal d’oficis, agent rural i a advocat d’ofici.

Per completar la formació necessària per superar moltes de les oposicions, la Llibreria ofereix també llibres per preparar proves de tecnologies de la informació i la comunicació (acTic), proves psicotècniques i proves de nivell de català, que formen part dels requisits imprescindibles exigits per les administracions públiques a Catalunya.

Per ajudar-vos en tot moment, la Llibreria de la Diputació disposa d’un servei de consulta i recerca via correu electrònic ([email protected]), per si no trobeu un llibre o un temari concret.

I si encara no ho teniu clar i voleu saber quines oposicions es convoquen i fer-ne el seguiment, recordeu que podeu consultar el Cercador d’Informació i Documentació de la Diputació, el CIDO.

Amb la voluntat de donar la millor atenció i tenint en compte l’actual context de pandèmia, la Llibreria us ofereix tots els seus serveis 100% en línia a través de la seva renovada web.

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació