Mutare SOS, el cicle per repensar el sector cultural post-Covid19

La Fundació Carulla inicia un cicle de tallers online per cercar solucions a la nova realitat cultural

Mireia Soler

Mireia Soler

Comunicació cultural

Des de la Fundació Carulla ha nascut la iniciativa mutare SOS, un cicle de sis tallers online dirigit als treballadors del sector cultural i social. L’objectiu de la proposta és dialogar i buscar solucions a totes aquelles qüestions que estan sorgint arran de la pandèmia. Quin serà el futur del sector cultural? Com la nova realitat transformarà els equipaments culturals i la manera que tenim de gaudir-los? El cicle mutare SOS vol trobar respostes a aquestes i moltes altres preguntes. La nova normalitat a la que ens dirigim també afectarà la nostra manera de consumir la cultura, és fonamental pensar en la cultura i la importància que té en la nostra societat. 

Cicle mutare

El cicle començarà aquest 28 de maig amb el primer taller Museus i transformació educativa i es plantejarà al voltant de la pregunta “com han de ser les propostes educatives dels museus a partir d’ara?”. La primera fase del cicle comptarà amb dos tallers més, els dies 2 i 9 de juny. El segon taller serà de temàtica econòmica i es reflexionarà sobre els models turístics dels museus i la sostenibilitat. El tercer taller, que conclourà la primera fase del cicle, reflexionarà sobre el paper dels museus en moments de crisi, com treballar per tothom malgrat la desigualtat social que existeix. 

La segona fase del cicle se centrarà en les necessitats i oportunitats dels creadors culturals i se celebrarà durant juny i juliol. 

Les sessions es faran amb la plataforma Zoom i comptarà amb les intervencions d’experts. 

Per participar al cicle cal inscriure’s al web de la Fundació Carulla

Fes-te subscriptor de Núvol

Suma't al digital de cultura i gaudeix d'un munt d'avantatges

  • Participa en sortejos setmanals i guanya llibres

  • Rep la revista anual en paper

  • Accedeix a la Biblioteca del Núvol

  • Aconsegueix descomptes culturals

Subscriu-t'hi ara!
Torna a dalt
Núvol utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entendrem que ho acceptes.
Accepto Més informació