Una finestra oberta al Núvol

1.03.2013

Fa poc més d’un any que Núvol va obrir-se pas en el món digital de la cultura i des del principi ens hi vam sentir molt propers. Ara, gràcies sobretot a la voluntat d’en Bernat Puigtobella, el seu editor, des de L’Avenç obrim una finestra al Núvol. Des d’aquest nou aparador volem fer-nos més presents en el món de la cultura, per deixar que passi l’aire, perquè ens arribin amb més facilitat les vostres veus.

En els diversos apartats hi trobareu avançaments de continguts de la revista, peces escrites especialment per aquest mitjà, recomanacions, aportacions dels nostres col·laboradors i recuperació d’articles d’hemeroteca.

Des d’aquesta secció “A Debat”, volem fer-nos ressò dels moviments a la xarxa sobre els temes que ocupen i preocupen L’Avenç, però deixeu-nos que comencem per preguntar-vos: “QUÈ ÉS PER VOSALTRES L’AVENÇ? COM DEFINIRÍEU LA NOSTRA PROPOSTA DE REVISTA? QUIN ÉS EL PAPER QUE CREIEU QUE TÉ O HA DE TENIR?”

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. L’Avenç és una revista cultural, entesa la cultura en un ampli sentit. Que combina l’alta cultura en sentit estricte (literatura, cinema, música…) amb una concepció més antropològica: societat, política, llengua, vida quotidiana. Tot fet amb rigor. Està encara força influïda pel seu antic caràcter de revista d’història.

    L’Avenç és una revista que ha anat a més, que ha millorat molt. Un dels seus principals actius són les interessantíssimes entrevistes a càrrec de Josep Maria Muñoz. Només hi faria un retret: sempre que ha sortit el nom de Manuel Sacristán ha estat per acusar-lo d’estalinista. Per quan una entrevsita que en proporcini una imatge més ponderada?

    Pel que fa al futur, crec que s’hauria d’allunyar més, encara, dels seus orígens.