Biel Mesquida

Toni Catany pintava l'univers

Avui dilluns 11 d'abril a les 19h Maria del Mar Bonet canta a La Pedrera en record del fotògraf Toni Catany. L'acte comptarà amb la participació de Miquel Bezares, Pepa López, Biel Mesquida i Arnau Pons.

Aleix Porta

La cultura de bar

Clar i català, les terrasses viuen del fet que ens agrada l'aire lliure, el paisatge urbà i la companyia. La canya i el refresc de fàbrica són un peatge

Pau Giralt

Amor veritable

No sabia què fer, estava perdut en l’univers, i, per trobar respostes, vaig anar al CCCB a veure l’exposició +HUMANS

Joan M. Minguet

Els ineptes i els covards

Mentre es van prohibir símbols que formaven part d’una acció artística, aquelles imatges que alguns individus mostraven en el “dia de la Hispanitat” eren ben reals.

Joan M. Minguet

Censura't tu, inepte!

L’Ajuntament de Figueres acaba de censurar una obra de Núria Güell i Levi Orta, titulada “Ideologies oscil·latòries”, i produïda pel Festival Ingràvid. El crític Joan M. Minguet exogeix que la peça censurada circuli pels carrers de Figueres com estava previst.

Aleix Porta

Noves maneres d'a-parc-ar a la ciutat

Quantes coses estem deixant de fer en els nostres carrers per tenir aquests trastos aparcats durant tot el dia? Per què hem d'agafar el cotxe per anar fins un parc per fer el que podríem fer davant de casa?

Salvador Giralt

Grand Tour. De Montagut a les Preses

L’etapa d’avui és llarga. A estones, plou. Com que no em surten els comptes, he deixat de comptar els quilòmetres que caminem; un fotiment, molts. Al llarg del dia es va afegint gent al nostre grup, i això em produeix l’estranya sensació de formar part d’una colla de pelegrins

Salvador Giralt

De Celrà a la Bisbal

Entrem en un pati reclòs i enjardinat, a l’ombra –sobretot això, a l’ombra–, d’un casalot alt, amb unes grans terrasses emporxades. Els descobrim: són sis, en una terrassa que ens queda molt alta i inaccessible, asseguts de cara al pati, hieràtics, absents, vestits preferentment de negre.