Jordi Amat

Diàleg artístic

Fa una setmana es va inaugurar una exposició sobre la relació entre Camilo José Cela i Jaume Pla. Tenen temps fins al juliol.

Barbara Marchi

Una col·lecció per a un viatge

Com van aconseguir, els estudiants de la 85a promoció de l’Escola d’Arquitectura, un conjunt únic de dibuixos dels millors artistes d’arreu? L’exposició "Una col·lecció per a un viatge. Promoció d'Arquitectes Barcelona 1960" es pot veure al Museu Can Framis.

Megan Descayre

ORLAN: Art per no morir de veritat

L’obra més revolucionària d’ORLAN és ella mateixa. “També he qüestionat la meva aparença. La cirurgia estètica m’ha servit per fer-me una nova imatge que em permeti fer noves imatges.”

Gerard E. Mur

Charles Le Brun. C'est la grandeur, malgré tout

Caixaforum presenta l'exposició Dibuixar Versalles. Charles Le Brun (1619-1690). L'exposició, organitzada amb el Louvre, mostra els cartons de l'artista francès, que s'han restaurat gràcies a la col·laboració de la Fundació Bancària La Caixa.

Misael Alerm

Perejaume. Imatges locals

L’artista i poeta Perejaume presenta obra nova a la Galeria Joan Prats. Condensacions fa un pas llarg en les seves reflexions entorn de les obres d’art, el lloc que ocupen i les seves alternatives. Misael Alerm l'ha visitat i ho explica al digital de cultura.

Mercè Vila Rigat

Guim Tió. La comoditat no ens agrada

Intentar parlar de Guim Tió prescindint dels seus seguidors a les xarxes socials i dels seus fans taiwanesos és gairebé un repte. El nombre d’opinions que genera el jove artista ho subratllen constantment, però tots sabem que la qualitat d’un artista no es mesura amb likes.

Bernat Puigdollers

Lau Feliu. Escapçats

L'escultor Lau Feliu presenta l'exposició 'Escapçats', una interpretació lliure i des d'un punt de vista plàstic del llibre de 'Les decapitacions de Pere Quart'. Escultures, dibuixos i gravats conformen el conjunt de l'exposició. El volum, la línia i el color, es conjuren per donar vida als cossos morts i sense cap evocats per Joan Oliver.