Jordi Amat

Diàleg artístic

Fa una setmana es va inaugurar una exposició sobre la relació entre Camilo José Cela i Jaume Pla. Tenen temps fins al juliol.

Barbara Marchi

Una col·lecció per a un viatge

Com van aconseguir, els estudiants de la 85a promoció de l’Escola d’Arquitectura, un conjunt únic de dibuixos dels millors artistes d’arreu? L’exposició "Una col·lecció per a un viatge. Promoció d'Arquitectes Barcelona 1960" es pot veure al Museu Can Framis.

Megan Descayre

ORLAN: Art per no morir de veritat

L’obra més revolucionària d’ORLAN és ella mateixa. “També he qüestionat la meva aparença. La cirurgia estètica m’ha servit per fer-me una nova imatge que em permeti fer noves imatges.”

Gerard E. Mur

Charles Le Brun. C'est la grandeur, malgré tout

Caixaforum presenta l'exposició Dibuixar Versalles. Charles Le Brun (1619-1690). L'exposició, organitzada amb el Louvre, mostra els cartons de l'artista francès, que s'han restaurat gràcies a la col·laboració de la Fundació Bancària La Caixa.

Misael Alerm

Perejaume. Imatges locals

L’artista i poeta Perejaume presenta obra nova a la Galeria Joan Prats. Condensacions fa un pas llarg en les seves reflexions entorn de les obres d’art, el lloc que ocupen i les seves alternatives. Misael Alerm l'ha visitat i ho explica al digital de cultura.