Kap

Dibuixar la tragèdia

Ara hem tornat a viure de prop l’horror. Però ¿i el dibuixant satíric? ¿I l'humorista? És necessari dibuixar la tragèdia? Hi ha espai per a l'humor?

J. Ignasi Gras

Pel meu carrer

Només hi he trobat (no cal ser modest: només hi ha!) una paradeta de propaganda electoral: una del partit “Ciutadans”

J. Ignasi Gras

Butifarra!

Aquests dies de la Mercè, a la plaça de Catalunya de Barcelona es pot veure l’exposició “Butifarra! Vinyetes de la transició (1975-1987)” que ens recorda la història de la revista satírica “Butifarra!”, que enguany ha fet 40 anys.

L'avi

A reveure, Pierino

En Ricard Soler, per telèfon, m’acaba de donar la mala nova: “S’ha mort el Pierino”. Els seguidors habituals d'El Web Negre deveu recordar algun dels seus dibuixos.

Roger Vinton

Amigo español

Hace tiempo que te oigo murmurar cada vez que se habla del “proceso” catalán. A menudo tus murmullos se transforman en gruñidos

Kap

Set anys i un dia

Vet ací que fa un temps una colla d’eixelebrats es van trobar al voltant d’una taula i van decidir que això de fotre’s del mort

Jaume Capdevila

Perich viu

Perich era un geni. Talent i capacitat de treball, units i dedicats a un únic objectiu: fer riure i desvetllar, mitjançant la rialla, el sentit crític. Només cal revisar la seva obra, d’allò més prolífica, per comprovar-ho.