Jaume Subirana presenta ‘La catalana lletra’

El digital de cultura ha publicat La catalana lletra de Jaume Subirana, el primer ebook en format ePUB de la Biblioteca del Núvol. Durant la darrera dècada, Subirana ha anat publicant a El Periódico articles mensuals que són petites radiografies de la literatura catalana. Peces breus i incisives, que carreguen ponderadament o elogien sense desmesura. Aquest diumenge 4 de setembre Subirana presenta el llibre a La Setmana del Llibre en Català (Escenari 2, 17h). També l’hem convidat a El sofà blau.

Subirana és poeta i professor de Literatura Catalana a la UOC. Lector fi, observador pacient i serè de les polèmiques culturals que fan tempesta en un ecosistema sovint massa reclòs en si mateix, Subirana fa exploració crítica de la situació de la literatura catalana actual. L’hem convidat al sofà blau perquè ens parli d’aquest nou títol. L’ha acompanyat Ernest Alòs, periodista d’El Periódico, que ha seguit de prop la publicació de tots aquests articles al llarg dels darrers deu anys. Hem enregistrat la conversa en un vídeo que podeu veure més avall. La realització és d’Ester Roig.

Aquest ebook, però, no és gratis. Sí, sí, no us poseu les mans al cap. Per primera vegada Núvol posa un preu a un dels seus ebooks. Ens sembla un pas inevitable contra la gratuïtat total dels continguts a Internet. L’única manera de fer sostenibles propostes de valor com aquesta i compensar l’esforç que demana a autors i editors, és posar un preu als continguts. Com a contrapartida, els nostres ebooks es podran descarregar des de molts més punts de venda. A partir d’avui La catalana lletra està disponible a més de 150 llibreries online pel mòdic preu de 2,99€.

Podeu descarregar-vos l’ebook en format ePUB al portal Libelista. 

Podeu descarregar-vos de franc un fragment del llibre amb la vostra contrasenya o registrant-vos a Núvol gratuïtament aquí sota.

Registra't a Núvol i podràs descarregar-te l'e-single gratuïtament:

Ja t'has registrat? entra aquí: