Núvol publica l’ebook de la Nit de poesia

La Nit de Poesia és l’acte central del festival i Núvol publica aquest vespre conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes un recull amb tots els poemes que s’hauran llegit durant el recital. A banda de Marc Granell, hi actuaran Gemma Gorga Jordi Llavina, Biel Mesquida, Vinyet Panyella, Víctor Sunyol, Blanca Llum Vidal i Mireia Vidal-Conte, per aquest ordre. Si hi aneu podreu escoltar uns quants poemes inèdits de tots aquests poetes. Si no hi podeu assistir, us podreu descarregar de franc un ebook on hem aplegat tots els poemes i que hem editat conjuntament amb la Instititució de les Lletres Catalanes. Com l’any passat, s’emetrà la Nit en streaming perquè pugui ser seguida arreu.

Biel Mesquida |  Foto El Tigre de Cibèria

Biel Mesquida | Foto El Tigre de Cibèria

Els poetes posaran en diàleg els seus versos amb la veu del cantaor Pere Martínez, la música de Clara Peya, el cos de la ballarina i coreògrafa Laia Santanach, i l’Esbart de Sant Cugat i els actors i les actrius dels Tallers de Teatre Sílvia Servan, tot sota la direcció escènica de Pau Carrió i la direcció literària de Meri Torras. “Aquesta Nit de poesia ens demana mostrar-nos amatents i posar tots els sentits a favor de la paraula en diàleg, per tal d’afavorir l’encontre inesperat que faci que el conegut i l’inconegut diguin (i ens diguin) d’una altra manera”, diu Meri Torras, professora de la UAB.

“La poesia potser no canvia la realitat, però ens ajuda a entendre-la”, diu Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. “Potser no ens redimeix, però ens abrusa, ens encén. És la poesia, certament, una experiència transformadora, iniciàtica i didàctica, que té la paraula al seu centre però que sovint cerca aliances poderoses amb altres arts”.

 

 

Registra't a Núvol i podràs descarregar-te l'e-single gratuïtament:

Ja t'has registrat? entra aquí: