Speakers' Corner

Antoni Colomer

Ara ens arriba al Liceu, en la inauguració de temporada, un Macbeth psicoanalític, signat per Christoph Loy.

Jaume Radigales

Verdi va reconèixer que el rol de Macduff mai no seria gran cosa, tot i la bellesa de l’ària “Ah la paterna mano”.

Diego Civilotti

Música polonesa al Palau

El concert inaugural del Festival de Música Polonesa va tenir com a protagonistes el meritori treball del principal director convidat de l’Orquestra Simfònica del Vallès, Víctor Pablo Pérez.

Diego Civilotti

Josep Caballé i l’OBC

Si la setmana passada l’OBC, sota la direcció de Kazushi Ono, va adoptar un caràcter rus amb la programació de Txaikovski i Rakhmàninov, aquesta vegada el va adoptar sota la batuta de Josep Caballé

Diego Civilotti

Antigues novetats

Bon inici de temporada de l’OBC davant d'un Auditori gairebé ple. El programa tenia diversos motius d'interès, més enllà del retrobament amb Kazushi Ono en la seva carta de presentació de la segona temporada.

Antoni Colomer

La temporada 2016/17 de la Royal Opera House

Segueix la sèrie d'articles pretén, a través de l'anàlisi de la temporada operística 2016-17 dels principals teatres, analitzar els punts d'especial interès d'aquesta temporada, així com teixir un retrat de la indústria operística actual.

Aina Vega i Rofes

Mozart i Beethoven al Real

Dimecres es va celebrar al Teatro Real un concert amb la Missa de la coronació de Mozart i la Novena Simfonia de Beethoven de la mà de la Sociedad Coral Excelentia de Madrid i l’Orquesta clásica Santa Cecilia, dirigits per Julian Kuerti.

Núvol

Rèquiem per a orgue

Coincidint amb el primer aniversari de l’orgue Freixas Vivó, se celebra el Primer Festival d'Orgue de Capellades.