Esteban Martínez. Carencias

Esteban Martínez. Carencias

Marta Pérez i Sierra. Barcelona

Amb un llenguatge líric, ben travat, com una tela perfectament ordida, entre l’absurd, la ironia i la certesa, el poeta ens presenta el nostre entorn, des de l’anecdotari polític i social, fins a la filosofia i la poètica.

Joan Rovira, compromès amb l’Ebre

Núvol. Amposta

Joan Rovira, compromès amb l’Ebre

El cantautor Joan Rovira ha compost una cançó d'amor a l'Ebre en resposta al Pla Hidrològic Nacional, que pot fer desaparèixer el Delta. Cantarà en directe a la manifestació d'Amposta del dia 7.

Set de Màgia actua a Arenys de Munt

Núvol. Barcelona

Set de Màgia actua a Arenys de Munt

Aquest cap de setmana la màgia torna a Arenys de Munt de la mà de Les Dues Cares, l’espectacle de Set de Màgia en el marc de l'Espai A. Avui a les 18h, Set de Màgia serà al Centre Moral d’Arenys de Munt.

Adéu a Carles Hac Mor

Núvol. Barcelona

Adéu a Carles Hac Mor

Avui divendres 29 de gener se celebra el funeral de Carles Hac Mor al Tanatori de les Corts. Des de Núvol expressem el nostre condol a l'Ester Xargay, amics i família del Carles, que aquests dies hem homenatjat amb diversos articles.

Mor Carles Hac Mor

Jaume C. Pons Alorda. Barcelona

Mor Carles Hac Mor

L'escriptor Carles Hac Mor, defensor de propostes arriscades i exuberants, deixa un seguit d’obres extremes, radicals, que demostren la increïble vitalitat d’un dels autors més extrovertits i imprescindibles de la literatura catalana dels darrers temps.

Un sentit homenatge al mestre Lucky Guri

Àlex Gómez-Font. Barcelona

Un sentit homenatge al mestre Lucky Guri

Després de molts anys de periples i de dificultats, encara hi ha molta gent que recorda el Lucky, que se l’estima i que creu que s’ha de reivindicar. És per això que el proper dia 30 de gener, a les 22.00 h, Calella de la Costa li retrà un sentit homenatge al Teatre Sala Mozart.

Ovidi3: artistes, cantants, pallassos

Albert Ventura. Tarragona

Ovidi3: artistes, cantants, pallassos

Els homenatges a l’artista Ovidi Montllor segueixen succeint-se, des de baix, de Sales a Guardamar i de Fraga a Maó. Com que l’Ovidi no és qui va, sinó qui torna, els Ovidi3 (al cub) han acabat esdevenint un grup poeticomusical de gira.

Albert Pla, genial guerrer

Martí Estruch Axmacher. Barcelona

Albert Pla, genial guerrer

Albert Pla està en Guerra durant deu dies al Teatre Victòria de Barcelona. És un espectacle concebut per ell mateix, a l'estil de Manifestación, i estrenat l'estiu passat durant el Grec. Acompanyat de Fermín Muguruza i de Raül Fernández "Refree".

Joan Margarit, al Dilluns de Poesia

Núvol. Barcelona

Joan Margarit, al Dilluns de Poesia

L'Arts Santa Mònica torna a engegar el cicle "Dilluns de poesia", una iniciativa que compta amb la col·laboració de Lletres Catalanes i Cafè Central. Aquest dilluns 18 de gener Joan Margarit és el poeta convidat. L'acompanyarà Sam Abrams. A les 19h.

Indesinenter

Núvol. Barcelona

Indesinenter

Davant els rumors d’acord imminent, Twitter bull. Entre milions de comentaris, David Fernàndez ha escrit tan sols una paraula: Indesinenter. Us expliquem què significa.

L'Home Llop, un provocador elegant

Aida Lesan. Lleida

L'Home Llop, un provocador elegant

L'Home Llop & The Astramats és el projecte musical de l'Home Llop, àlter ego de Pau Llop. El proper dissabte 2 de gener, presenta al Cafè del Teatre de Lleida el seu primer treball Volum 1, un recull d’estandards del jazz, de la música jamaicana i de la música moderna en general, passats pel filtre de ritmes jamaicans, traduïts al català

Tot llegint i movent el drama

Joan Cavallé.

Tot llegint i movent el drama

A finals de novembre vam assistir a la lectura dramatitzada de 'Refugiats' (Re&Ma, 2011), de Lurdes Malgrat, sota la direcció d'Albert Mestres i interpretada per Elies Barberà, Aina Calpe, Toni Guillemat i Eva Ortega.

+ Articles   
Sou tan cecs que ho teniu clar
La creació és filla de l’encavalcament estatigràfic. El més vell roman a dalt, mentre els materials nous resten soterrats.
Illuminatus Sunt
De vegades m’imagino el BarnaSants com una enorme catedral d’angles rodons. Les creus no són creus, sinó aspes. Perquè no sumen, multipliquen