Speakers' Corner

Oriol Osan

El mèrit de la proposta, més enllà de resumir el primer text literari escrit de la Història, és la combinació del teatre tradicional amb la nova dramatúrgia.

Oriol Abulí

"Fou el responsable del naixement de la ciència moderna", va dir Stephen Hawking sobre Galileo Galilei.

Oriol Osan

De Manhattan a Breaking Bad

'Refraccions' no enganya. Versa sobre el trencament d’una parella, de com ella el deixa a ell, després d’anys de relació. Ho explica al públic Sergio Matamala només arrencar l’obra, així que no fem cap spoiler.

Oriol Osan

Qui no mor, a l’Iraq?

El mèrit de la proposta, més enllà de resumir el primer text literari escrit de la Història, és la combinació del teatre tradicional amb la nova dramatúrgia.

Oriol Puig Taulé

OlooooooOHt!

Acabat el Sismògraf i retornats a casa, encarem aquesta segona i última crònica amb una barreja de dolça ressaca i sentiment d'enyor, perquè el Sismògraf ja s'ha acabat.

Mariona Sanfeliu

Alícia al país de la Siri

Aquesta obra de teatre musical oferta pel Petit Romea és una bonica i divertida manera d’introduir els més petits en els musicals, d’apropar-se a l’obra de l’escriptor en clau moderna.

Ana Prieto Nadal

Batecs que travessen el segle

Oriol Broggi, amarat de l’univers Mouawad, ha interioritzat la seva poètica i aconsegueix dur a molt bon port la que és potser la menys agraïda, per pràcticament inabastable, de les peces de La sang de les promeses.

Clara Aguilar

Quan la vida esclata en mil bocins

La poètica hi és, i un cop més Broggi està a l’altura. Com a ambaixador de l’obra de Mouawad, el públic català probablement acabarem confonent el món del dramaturg amb La Perla 29.

Clàudia Rius

Václav Havel, la moral és omnipresent

Des de fora, tot el que es pot fer és discutir sobre la moralitat del text, i demanar que s’editi en català l’obra completa de Václav Havel, que per cert, va rebre el Premi Internacional Catalunya l’any 1995.