Speakers' Corner

Jaume Forés Juliana

El que més m'indigna és la falta de planificació a què se sotmeten els equipaments escènics de la ciutat.

Oriol Puig Taulé

Casadesús compta entre els seus èxits haver convertit el Mercat de les Flors en un lloc on s’hi pot anar amb els ulls clucs.

Ester Guntín

La beauté segons Kylián

Des dels seus anys com a director artístic del Nederlands Dans Theater, Kylián ha creat més de cent ballets representats arreu del món convertint-lo en un dels coreògrafs més reconeguts del segle XX i XXI.

Clàudia Brufau

Wilde, incombustible a La Seca

Sergi Mateu interpreta tots els papers de l’auca a 'Sempre teu, Òscar' –els ficticis i els reals– amb fluïdesa mitjançant els gests més petits i mesurats, la modulació de la veu i la mirada.

Oriol Toro

La bufonada de la Taverna

Haig de dir que em trec el barret davant de l'esforç dramatúrgic que han fet Martí Torras i Denise Duncan. Dit això…, no vaig entendre 'La taverna dels bufons'.

Oriol Puig Taulé

Girls just wanna have fun

Amb versió i direcció de Pau Carrió, el muntatge trasllada l'acció de l'Itàlia del segle XVIII a la dels anys seixanta del segle passat, amb una clara atmosfera felliniana.

Núvol

Vols ser un Malnascut?

La Sala Beckett ha acollit aquest projecte des de la seva creació, que arriba a la sisena edició en una casa més gran i espaiosa.

Bernat Puigtobella

Galindaines

Los Galindos fan un circ intimíssim, un circ de proximitat, molt exposat, que no amaga les pífies humanes dels acròbates i artistes.

Oriol Puig Taulé

Un Odisseu Tot Terreny

S’ha estrenat 'Odisseus' a la Sala Beckett. Una producció de Teatre Tot Terreny amb intèrprets joves que explica la història d'Homer mitjançant el text, la dansa i la música en directe.