Speakers' Corner

Ana Prieto Nadal

La novel·la gràfica de Karasik i Mazzucchelli constitueix un estrany doble, un Doppelgänger del llibre original de Paul Auster. La companyia Obskené traça, amb la seva versió escènica, una nova pirueta intermedial.

Montse Barderi

Aquest seria l’espectacle que hom voldria que estigués ple joves que poguessin viure l’impacte de descobrir-lo, i no pas un rencontre familiar amb la seva obra.

Ana Prieto Nadal

De la novel·la gràfica al teatre

La novel·la gràfica de Karasik i Mazzucchelli constitueix un estrany doble, un Doppelgänger del llibre original de Paul Auster. La companyia Obskené traça, amb la seva versió escènica, una nova pirueta intermedial.

Oriol Puig Taulé

Reus és circ, vermut i magnesi

Un cap de setmana al Trapezi de Reus permet fer-nos una bona idea de l'estat actual del circ a Catalunya i a Espanya, ja que podem veure-hi les propostes més variades en una ciutat amable i on tot queda molt a prop.

Clàudia Brufau

De ruta pels planetes Trapezi

En només set hores i escaig de ruta pel Trapezi 2017, un passa de sala a pista, de plaça a carrers, i s’adona que no només existeixen mil i una disciplines i formats en el circ actual; sinó que cada companyia o artista és d’un planeta diferent.

Oriol Puig Taulé

Joan Brossa escup a la sopa de Kirk Douglas!

El format “roda de premsa” és quelcom que, en ple segle XXI, convindria revisar. Sempre acaba esdevenint una mena de combat tàcit entre els artistes i els periodistes, i ambdós bàndols es veuen obligats a participar a un ritual previsible i avorrit per a tothom.

Ester Guntín

'Bach' o la poètica de l'escolta

El negre de la ballarina sobre el blanc de l'escenari (alhora emmarcat dins el negre de la Sala Hiroshima) se superposen en un delicat minimalisme que va més enllà de l'espai escènic.

Clàudia Brufau

Reus s'enfila al Trapezi!

Tant per les places i carrers com dins de sales encara trobareu molts més espectacles, per anar en família, en parella, amics, coneguts, saludats o en solitari, com més us plagui.

Oriol Puig Taulé

HomaaaaaaaAAAr!

Des del minut zero aconsegueix posar-se el públic a la butxaca, ens té embadalits de la primera a l'última rèplica, i diu el text com si hagués estat escrit abans d'ahir.

Pruden Panadès

Teatre encomanadís a Granollers

El Teatre Auditori de Granollers ha fet quinze anys. Ho està celebrant al llarg de la temporada 2016-2017 amb un seguit d’accions que conviden a connectar la història recent d’aquest equipament amb els projectes de futur

Oriol Osan

Jocs de parelles a 'Ignots'

El Maldà la torna a encertar. Aquesta vegada amb una peça senzilla però rodona, no apta, això sí, per a parelles avorrides que vulguin experimentar.

Ester Guntín

"Betroffenheit" i l'inexpressable

El fet que el ball i les paraules estiguin tan bé entrelligats demostra el talent de Pite i Young, i una cosa molt difícil d'aconseguir: que aquestes dues expressions artístiques es produeixin gairebé de forma simètrica

Maria Nunes

L'art no pinta res

Any 2037, regna una brutal crisi financera, la Unió Europea s'ha dissolt, a Espanya ha guanyat les eleccions un partit populista i la moneda de curs legal torna a ser la pesseta.