Speakers' Corner

Agus Izquierdo

El Festival del Circ de Figueres inclou animals domèstics en la seva programació

Oriol Puig Taulé

El teatre català necessita posar les treballadores del tèxtil al lloc que les pertoca, més enllà de 'En Pólvora', d’Àngel Guimerà.

Núvol

Dybbuk i les falses identitats

Literatura, frau i suplantacions d’identitat en una proposta que, com ja és habitual amb Sixto Paz, comença abans i tot d’entrar al teatre.

Núvol

La Mostra d’Igualada no té por

Del 30 de març al 2 d’abril se celebrarà el primer dels mercats estratègics del Departament de Cultura, que dirigeix per tercera vegada l'actor Pep Farrés.

Maria Nunes

Un niu buit, ple de tòpics

Trobo molt més moderna, més actual i més profunda, encara avui, la 'Casa de nines' que Henrik Ibsen va escriure exactament cent anys abans que nasqués l’autor de 'La mare'.

Clara Aguilar

Des d’on mirar el mar

Com a espectadors, ens traslladem d’una olor a l’altra a través de la música, els audiovisuals i la paraula que parteixen d’experiències viscudes pels propis intèrprets.

Ivan Alcázar Serrat

Koltès: desig hermètic

El desig apareix com el centre i el motor de tot plegat, un constructe filosòfic ple de simbolismes que proposa també als personatges un altre desafiament: el de la comprensió de l'altre.

Clara Aguilar

Non esiste l'amor

Tot i que fa la sensació de ser d’aquell tipus d’actrius que no busquen el protagonisme d’un rol principal, a Aubert el personatge li va com anell al dit.

Oriol Puig Taulé

Marfany, Pitarra i companyia

Marfany estudia la construcció del catalanisme i el paper del teatre popular en la consolidació del català com la llengua de la vida pública de la nova societat catalana de masses.