Speakers' Corner

Oriol Puig Taulé

Casadesús compta entre els seus èxits haver convertit el Mercat de les Flors en un lloc on s’hi pot anar amb els ulls clucs.

Enric Gallén

Al llarg de quaranta-quatre anys Josep M. Benet i Jornet ha configurat un personal i compacte univers dramàtic.

Oriol Osan

La soledat de la lluna

La Sala Flyhard acaba d'estrenar 'L'home sense veu', el nou text de Clàudia Cedó, protagonitzat per Cristina Cervià i Jordi Subirà.

Ivan Alcázar Serrat

L'espai nou

Aquestes paraules del 'Mahabharata', el poema que diuen que conté el món sencer, representen també un comiat? És 'Battlefield' el 'Blackstar' o el 'You want it darker' de Peter Brook?

Georgina de Yebra

Quan arriba el Silenci

María Muñoz i Pep Ramis, de la Companyia de dansa Mal Pelo, van impartir la lliçó magistral titulada “Quan arriba el silenci”, a la Sala Scànner de l’Institut del Teatre de Barcelona

Patricia Gabancho

Sorpresa Brecht

Aquell Brecht malhumorat i una mica autoritari s’ha esvaït i ens queda un home que mira al seu voltant i no li agrada el que veu.

David Bueno

L’honestedat de la guerra

La pregunta que plana sobre l’espectador gira al voltant de la suposada honestedat que mou als periodistes a agafar una càmera o una gravadora i plantar-se al mig de la guerra.

Núvol

Al TNC es persegueixen paraules

La història la protagonitza la Noa, una noia curiosa i intel·ligent que a partir d’un somni s’endinsa en un viatge ple d’aventures a la recerca de paraules.

Núvol

Què cobra un dramaturg?

La venda d’entrades del Dia de l’Autor SGAE s’ha iniciat aquest dimecres 16 de novembre a través del sistema de reserva i venda de cadascun dels teatre adherits.